Onze oude kozijnen vervangen

Mijn vrouw en ik wonen al ruim tien jaar in ons huis en hebben het altijd goed onderhouden. Onze oude kozijnen zaten er al jaren in toen wij het huis kochten en werden steeds slechter. Het leek ons het beste om de oude kozijnen te vervangen en zochten naar een bedrijf dat dit kon doen. Wij kwamen al snel uit bij benitech en zijn achteraf blij met onze keuze. Toen wij ruim tien jaar geleden dit huis kochten, zag het huis er goed uit en wij hoefden weinig te verbouwen. Een huis moet je echter onderhouden, want anders wordt het steeds slechter. Mijn vrouw en ik hebben altijd geld apart gezet voor het onderhoud aan het huis en hebben dit regelmatig gedaan. Sommige dingen konden wij zelf doen, maar er kwam ook regelmatig iemand langs voor het onderhoud. Maar sommige dingen moet je uiteindelijk laten vervangen, hoe goed je het ook onderhoud. Voor ons werd het tijd om onze kozijnen te vervangen. Deze kozijnen zaten al in het huis toen wij het kochten en het is goed mogelijk dat ze meer dan twintig jaar in het huis zaten. Wij hadden ze altijd goed schoongemaakt en ongeveer elke vijf jaar opnieuw laten schilderen. Wij zagen echter steeds meer slechte plekken en dit werd steeds erger. Het vervangen zou natuurlijk veel geld kosten, maar wij zagen ook een mogelijkheid om geld te besparen. De kozijnen waren niet erg energiezuinig, waardoor wij hoge stookkosten hadden. Bovendien was het ook niet goedkoop om elke vijf jaar opnieuw alles te schilderen. Het leek ons het beste om onze oude houten kozijnen te vervangen voor kunststof kozijnen met HR++ glas. Hiermee zou ons huis beter ge├»soleerd worden en hoeven wij niet regelmatig de kozijnen te schilderen. 

benitech kwam onze kozijnen vervangen

Online zochten mijn vrouw en ik naar een bedrijf in de buurt dat onze kozijnen kon vervangen en wij kwamen een aantal bedrijven tegen. benitech leek ons direct een goede keuze, omdat zij veel goede beoordelingen en tevreden klanten hadden. Wij vroegen deze bedrijven om een offerte en er kwamen diverse adviseurs bij ons langs. Wij vonden het gesprek met de adviseur van benitech erg fijn en hun offerte was ook erg goed. Het leek mijn vrouw en mij het beste om zo snel mogelijk onze kozijnen te vervangen, want dan zouden wij besparen op onze stookkosten. Gelukkig kon er al snel iemand langskomen om alles te vervangen.

Prachtige kozijnen met weinig onderhoud

Sinds begin deze maand zitten de nieuwe kozijnen in ons huis. Er kwamen twee mannen langs van benitech om onze kozijnen te vervangen en zij hebben goed werk afgeleverd. De kozijnen zijn erg mooi en wij hebben er weinig onderhoud aan, wij hoeven er slechts een doekje langs te halen en ze zijn schoon. Het was een grote investering, maar wij hopen dat wij dit snel kunnen terugverdienen. Wij waren erg blij met benitech en kunnen dit bedrijf aanraden om kozijnen te vervangen. 

  • Ze hebben veel goede beoordelingen
  • Hun offerte was erg goed
  • De kozijnen zijn erg mooi en wij hebben weinig onderhoud
  • In een aantal jaar verdienen wij onze investering terug