Op zoek naar een telefoonhuisje voor Huawei?

Heb je een Huawei telefoon? Of ben je van plan die aan te schaffen? Dan is het verstandig om na te denken of je een telefoonhuisje voor Huawei wilt kopen. Hierdoor bied je meer bescherming voor je telefoon en zal je minder snel barsten en beschadigingen krijgen. Bij 123megastore hebben ze allerlei verschillende hoesjes. 

Waarom een telefoonhuisje Huawei?

Huawei is van een Chinese fabrikant en is een populair merk. De nieuwste telefoons zijn erg mooi en het zou zonde zijn om deze te beschadigen. Overigens geldt dit ook voor wat oudere telefoons. Om dus optimale bescherming te bieden is het verstandig om een telefoonhuisje van Huawei aan te schaffen. Een telefoon laten vallen of stoten zit in een klein hoekje. Het hoesje vangt de klap op waardoor de schade wordt beperkt. Daarnaast is het een voordeel dat gebruikerssporen beperkt worden doordat er een telefoonhuisje van Huawei omheen zit. 

Welke telefoonhuisjes zijn er? 

Voor elk toestel is er wel een telefoonhuisje van Huawei. Hierdoor kun je optimale bescherming bieden. Maar er zit wel verschil in telefoonhoesjes, namelijk:

  • Bumpers
  • TPU
  • Portemonneehoesje

Bumpers

Bumperhoesjes zijn veelal gemaakt van siliconen. Dit siliconen is elastisch waardoor het telefoonhuisje van Huawei erg flexibel aanvoelt. Het kan dus makkelijk om de telefoon heen gedaan worden. Het nadeel van een bumper is dat het alleen de zijkanten van een telefoon beschermt. Achter biedt dit telefoonhuisje van Huawei dus weinig bescherming. 

TPU

Een TPU hoesje is van hetzelfde materiaal gemaakt als een bumper. Flexibel siliconen dus, hierdoor kan ook dit hoesje makkelijk om de telefoon geplaatst worden. Het verschil met een bumper is dat hierbij de achterkant wel beschermt wordt. Met een TPU telefoonhuisje van Huawei kan dus net wat meer bescherming geboden worden dan met een bumperhoesje. 

Portemonneehoesje

Een portemonneehoesje wordt ook wel een wallet case of bookcase genoemd. Deze hoesjes zijn erg handig doordat ze een telefoon niet alleen beschermen, maar je er ook pasjes in kunt opbergen. Bij dit hoesje zijn de achterkant en zijkanten van je telefoon altijd beschermt, wel zo handig dus. En wanneer je de telefoon niet gebruikt kan het flapje wat er aan zit om de voorkant worden geklapt. Zo is de telefoon ook beschermt als het niet gebruikt wordt. Het grote voordeel is dus dat je een hoesje en opberger voor pasjes in één hebt. Een klein nadeel is wel dat als het flapje voor het scherm zit, je niet kunt zien of er berichten binnenkomen. Je zult je telefoon dus op geluid moeten zetten, zodat je geen berichten of telefoontjes mist. Als je dus zoekt naar een telefoonhuisje voor Huawei is dit hoesje zeer geschikt. 

Combi: hoesje en screenprotector

Om het scherm van je telefoon ook zo maximaal mogelijk te beschermen zou je kunnen kiezen voor een screenprotector. Dit is een plaatje van glas of plastic die voorkomt dat er barsten in het scherm komen. Dit plaatje is erg handig vooral als je gebruikt maakt van een bumper of TPU. Maar ook in combinatie met een portemonneehoesje is een screenprotector geschikt. Om een zo maximaal mogelijke bescherming te bieden, biedt 123megastore een hele fijne combideal aan. Hierbij kun je een telefoonhoesje met screenprotector voor een scherpe prijs aanschaffen.