Een gloednieuwe auto dankzij een voordelige private lease aanbieding

Mocht je graag in een nieuwe wagen willen rondrijden, maar heb je niet de financi├źn om een nieuwe auto te kopen, dan hoef je niet direct een tweedehands auto te kopen. Je kunt namelijk ook gewoon een private lease aanbieding opzoeken. Bij privateleasevergelijken.nl kun je namelijk direct zien welke aanbiedingen er zijn en hoeveel je per maand kwijt zou zijn als je gebruik zou maken van een private lease aanbieding. Het is dan ook zeker niet zo dat je heel veel geld kwijt bent als je gaat leasen. Sterker nog, leasen kan goedkoper zijn dan een auto kopen. Het is bijvoorbeeld goed om te beseffen dat je met een maandbedrag niet alleen de kosten voor de auto dekt. Als een nieuwe auto 20.000 euro kost en je least deze auto voor 200 euro, dan is het niet zo dat je via die 200 euro 20.000 moet afbetalen. Het is geen lening, maar een leasebedrag. In dit voorbeeld gaat het om een maandbedrag van 200 euro, maar dit bedrag omvat ook alle kosten voor verzekeringen en belastingen. Tevens hoef je hier zelf niet naar om te kijken, want de leasemaatschappij regelt alles wat betreft de additionele kosten. Jij hoeft alleen een vast maandbedrag te betalen en kunt voor dat bedrag in een nieuwe auto rijden zonder dat je aan deze auto vast zit. Dat is een ander voordeel van een private lease aanbieding. Door de aanbieding betaal je al vrij weinig voor een nieuwe auto, maar je verliest ook geen geld. Als je immers 20.000 euro in een nieuwe auto zou investeren, dan verlies je na de aankoop elke maand een bedrag. De auto wordt immers elke dag, week en maand minder waard. Als je de auto een jaar later zou verkopen, dan krijg je er minder voor terug dan je er voor hebt betaald. Als je least heb je dat probleem niet. Je hoeft naast een vast maandbedrag dus alleen de kosten voor de brandstof te betalen. Deze kosten zijn echter afhankelijk van jezelf. Hoe meer je rijdt, des te meer je in brandstof moet investeren. Gelukkig zijn de auto’s behorende bij een private lease aanbieding erg zuinig. Je least dus zeker geen benzineslurpers. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de private lease aanbiedingen, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van privateleasevergelijken. Hier zie je meteen uit welke private lease aanbiedingen je kunt kiezen en welke auto’s daarbij horen.

Eenvoudig een keuze maken voor een private lease aanbieding

Als je geen groot bedrag op je bankrekening hebt staan of simpelweg niet je spaarrekening wilt plunderen, dan kun je dus gebruik maken van een private lease aanbieding. Op de site zie je direct verschillende opties met de volgende auto’s:

  • Renault Clio
  • Volkswagen Polo
  • Opel Karl

Voor een compleet overzicht van alle aanbiedingen kun je uiteraard een beroep doen op de website.

Bekijk ook de andere opties via privateleasevergelijken.nl

Je hoeft uiteraard niet per se van een private lease aanbieding gebruik te maken. Daarom kun je via de site ook gerust alle andere opties bekijken die eventueel aantrekkelijk zijn.