Wilt u een sim only abonnement afsluiten?

Afgelopen jaar is mijn oude telefoonabonnement afgelopen en ik heb heel lang op dat moment gewacht. Het was namelijk zo dat ik mij een ongeluk betaalde aan mijn oude provider en ik kon dan ook niet wachten om over te stappen op een nieuw abonnement. Ik wilde al heel lang graag een sim only abonnement hebben omdat ik gezien had dat ik op deze manier heel veel geld zou kunnen besparen. Dat was meer dan welkom want ik gaf een vermogen uit aan bellen en internet en hoe meer kosten ik mij kon besparen, hoe beter het voor mijn financiĆ«le situatie zou zijn. Vandaar dat ik ben gaan kijken waar ik een goede sim only kon vinden. Dat bleek niet een eenvoudig kwestie te zijn. Je kunt namelijk overal een sim only vinden, maar het is heel moeilijk om uit te zoeken waar je echt de beste sim only deal kunt vinden. Genoeg reden dus om op het internet op zoek te gaan naar sites waar men je een overzicht presenteert van de diverse aanbieders. Ik kwam toen al heel snel terecht op de site van simonly.com. Zoals de naam van deze site al enigszins doet vermoeden, kun je hier heel veel informatie vinden over een sim only abonnement. Dat was precies waar ik naar op zoek was en ik heb dan ook goed gekeken naar wat hier allemaal gepresenteerd werd. Ik had niet verwacht dat ik zulke goede deals zou kunnen vinden. Ik ben daarom ook blij dat ik met deze site zaken ben gaan doen want ik ben er nu zeker van dat ik aan het eind van de maand voldoende geld overhoud. 

Ik bespaarde veel geld door op sim only over te stappen

Omdat ik nog een goede telefoon had, was het voor mij niet belangrijk dat ik een nieuwe telefoon zou krijgen. Dat zorgde er dus voor dat ik heel goed geholpen zou kunnen zijn met alleen een sim only deal. Ik vond het heel prettig om te zien dat de mensen van simonly.com er alles aan gedaan hebben om je altijd actuele informatie te presenteren. De mensen die voor deze site werken, letten er heel goed op of er nog prijswijzigingen zijn doorgevoerd bij de diverse providers en wanneer dit het geval blijkt te zijn, dan voeren ze de nieuwe gegevens meteen door op hun site. Ik vond het dan ook zeer de moeite om aan de hand van deze site te kijken waar ik een sim only deal wilde afsluiten. Uiteindelijk heb ik een deal gevonden waarmee ik mijn belkosten tot maar liefst 90 procent reduceerde. Met zo’n deal kun je komen aanzetten. 

Ik raad deze site van harte aan

Mocht u ook een goede beldeal willen afsluiten, dan kan ik u de site simonly van harte aanraden. Hier kunt u een heel goede sim only deal afsluiten. Kortom:

  • Kijk even op de site van dit bedrijf
  • Bekijk hier waar u de beste deal kunt sluiten 
  • Bespaar op heel korte termijn heel erg veel geld

Ik hoop dat u iets aan mijn tip heeft gehad.