Semi-ondergrondse afvalcontainers gezocht? Bestel dan nu bij Ondergrondse-afvalcontainers.nl!

Voor uw bedrijf opzoek naar een semi-ondergrondse afvalcontainer of grootschalige oplossing voor uw afval? Dan bent u bij ondergrondse-afvalcontainers.nl aan het juiste adres. Ook op parkeerplaatsen en bij recreatiegebieden zijn deze containers ideaal om te laten plaatsen. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en zorgen ervoor dat uw afval hygiënisch, zorgvuldig en grootschalig kan worden ingezameld met moderne semi-ondergrondse afvalcontainers! Wij hanteren scherpe tarieven en verwerken uw afval op een duurzame en milieubewuste wijze. Voor persoonlijke service kunt u contact opnemen met één van onze vriendelijke collega’s.

Semi-ondergrondse afvalcontainers huren

Er zijn diverse voordelen te benoemen, waarom een semi-ondergrondse afvalcontainer de ideale uitkomst voor uw afval is. Wij van ondergrondse-afvalcontainers.nl staan graag op breed niveau voor u klaar. Allereerst zijn semi-ondergrondse afvalcontainers eenvoudig om overal te plaatsen en nemen ze veel minder ruimte in beslag. Boven de grond neemt de container relatief kleine ruimte in beslag. Dit is vergelijkbaar met een rolcontainer van 1100 liter. Aangezien het overige gedeelte in de grond zit, heeft het een zeer grote capaciteit voor de geringe oppervlakte die het in beslag neemt. Naast een grote hoeveelheid opslag, zijn de containers een stuk moderner en stijlvoller wat betreft het aangezicht dan standaard containers. Het grootste gedeelte is namelijk niet zichtbaar. Het gedeelte dat zich boven de grond begeeft, is van mooi hout of strak aluminium afgewerkt. In natuurrijke gebieden staan de houten varianten het beste. Hierdoor ‘verdwijnt’ de container in de natuur. De aluminium variant is ideaal voor een stad of dorp. De semi-ondergrondse afvalcontainer is daarbij brandveilig. De containers zijn volledig afgesloten en door de stalen constructie brandwerend.

Grootschalig afval inzamelen voor elk soort afval

De temperatuur in de grond is standaard tussen de 10°C en 15°C. Een koele temperatuur, waardoor het afval nauwelijks rot of gaat gisten. Hierdoor zult u vrijwel geen nare geurtjes of geuroverlast ervaren. De container zit diep genoeg in de grond, waardoor dit wordt tegengegaan. Hierdoor heeft u ook minder last van ongedierte. Semi-ondergrondse afvalcontainers kunnen een enorme hoeveelheid afval opslaan, vergeleken met de grootste rolcontainers van 1100 liter. De ledigingsfrequentie is daardoor veel lager en scheelt vrachtritten. Naast gescheiden afval inzamelen zijn minder transportritten milieuvriendelijker! De container heeft een lage inworp opening. Iedereen kan hierdoor verantwoord gebruik maken van de bakken. Om deze opening zo schoon mogelijk te houden, vindt lediging plaats via een andere opening. Of u nu semi-ondergrondse afvalcontainers nodig heeft voor karton, glas, restafval of overig afval, ondergrondse-afvalcontainers.nl biedt u een ruim aanbod aan! De containers zijn verkrijgbaar in 1, 3, 4 en 5 kubieke meter. Weet u niet welke afvalcontainers praktisch zijn voor uw bedrijf? Laat dan een afvalscan uitvoeren door ons. Aan de hand hiervan kunnen wij u persoonlijk advies op maat geven over welke afvalcontainers en ledigingsfrequentie het beste bij uw bedrijf passen. Bent u benieuwd naar wat voor u de beste optie is om afval in te zamelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen semi-ondergrondse afvalcontainer bij ondergrondse-afvalcontainers.nl:

 • Afvalscan voor inzicht
 • Brandveilig
 • Diverse andere afvaloplossingen
 • Diverse inhoudsmaten 
 • Gaat gisten en rotten van afval tegen
 • Hygiënisch en grootschalig afval inzamelen
 • Met hout of aluminium afwerking
 • Milieuvriendelijk en duurzaam
 • Minder tot geen ongedierte
 • Moderne en nette uitstraling
 • Nemen bovengronds weinig ruimte in beslag
 • Persoonlijk advies
 • Scherpe prijzen

Meer informatie gezocht over de semi-ondergrondse afvalcontainers van ondergrondse-afvalcontainers.nl? Bezoek dan nu onze website: ondergrondse-afvalcontainers.nl en vraag gelijk online een offerte aan voor uw bedrijf! Heeft u vragen of liever eerst de afvalscan laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vriendelijke collega’s. Wij staan voor uw grootschalige afvalinzameling klaar!